Hirdetés

COCTAILZ

Coctailz- Koktél receptek koktélőrülteknek! Légy bartender otthon, próbáld ki koktéljainkat, melyek már számtalanszor beváltak, elkészítésük egyáltalán nem ördöngős, és a siker garantált! Bear Így is ránk bukkanhatsz: coctails, coctailz, koktélőrület, koktélmánia

KIEMELT PARTNERÜNK: GADEKO KFT. Homlokzat, díszléc GADEKO Kft- Kültéri homlokzati, beltéri egyedi díszlécek, épületdekorációs elemek, cég- és reklámfeliratok gyártója és forgalmazója

Egyedi elképzelésével forduljon hozzánk bizalommal!

Homlokzat, díszléc

Hirdetés

Jaj, az a finom Svédpuncs!

2010.09.08. 21:39 | todesco | Szólj hozzá!

Szereted kényeztetni az ízlelőbimbóid? Akkor a svédpuncs a te italod! Melegséget hoz a hideg őszi éjszakába, és a társaság központi eleme is lehet a panelban, vagy akár az Alpokban is egy faházban a világ végén. Az ital kicsit több hozzávalót tartalmaz, ezért külön kiírom őket:

» 1 l vörösbor (lehetőleg könnyű)
» 6-8 cl borpárlat
» 2 teáskanál cukor
» 10 szegfűszeg
» 1 tk. ingwerpor
» 1 tk. kardamommag
» 100 g mandula (aprítva)
» 100 g mazsola

A teendőink pedig nem mások, mint egy nagy lábosba beleönteni a bort és párlatot. Ezután jöhet a cukor, szegfűszeg, kardamommag valamint az ingwepor. Ezeket mind felmelegítjük és még a forrás előtt levesszük a tűzről és pár óráig állni hagyjuk. Beletesszük a mazsolát és mandulát, újra felmelegítjük és poharakba töltjük. A recept 10 pohárnyi finom italhoz elegendő.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://coctails.blog.hu/api/trackback/id/tr552281439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: bor finom coctailz koktélőrület svédpuncs
süti beállítások módosítása