Hirdetés

COCTAILZ

Coctailz- Koktél receptek koktélőrülteknek! Légy bartender otthon, próbáld ki koktéljainkat, melyek már számtalanszor beváltak, elkészítésük egyáltalán nem ördöngős, és a siker garantált! Bear Így is ránk bukkanhatsz: coctails, coctailz, koktélőrület, koktélmánia

KIEMELT PARTNERÜNK: GADEKO KFT. Homlokzat, díszléc GADEKO Kft- Kültéri homlokzati, beltéri egyedi díszlécek, épületdekorációs elemek, cég- és reklámfeliratok gyártója és forgalmazója

Egyedi elképzelésével forduljon hozzánk bizalommal!

Homlokzat, díszléc

Hirdetés

Rendíthetetlen koktélszezon

2010.08.31. 16:23 | todesco | Szólj hozzá!

Igen, itt az ősz, sajnos vége a nyárnak. De a koktélszezon rendíthetetlenül folytatódik, nincs vége augusztus 31-ével! Sőt épp most, ebben az esős szeptemberben van szükségünk a nyár színeire, ízeire és ehhez nagyon jó szolgálatot nyújthat számunkra egy finom koktél, na meg persze egy jó társaság!

Íme, egy nagyon egyszerű, ám mégis finom koktél, mellyel visszacsempészheted a nyarat az őszbe, az American Beauty. Vegyünk egy shakert, félig töltsük jéggel, önsünk bele 2cent brandyt, 2 cl vermouth-ot, 2 cl portói bort, 3 cl mentalikőrt (créme de menthe), és végezetül 2 cl narancslevet. Rázzuk össze, öntsük ki egy highball pohárba (e híján boros pohár is megteszi) majd öntsük fel borral.

A bejegyzés trackback címe:

https://coctails.blog.hu/api/trackback/id/tr682262032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: ősz beauty koktél american coctailz koktélőrület
süti beállítások módosítása