Ki ne szeretné a kávét? Na meg persze a rumot... És a kettőt együtt? A Santa Licia koktél pont e két, egymástól talán nem is olyan távoli ízvilágot egyesíti egy finom kavalkáddá. vegyünk fél liter vizet és 5 evőkanál őrölt kávét és főzzük le kávénak. Ezután tegyünk bele 5-10 kockacukrot ízlés szerint, majd jöhet bele 4 szegfűszeg, 1 egész fahéj és fél teáskanál reszelt citromhéj, na meg persze 4 cl rum. A keveréket felhevítjük, miután összekevertük és poharakba szürjük. A tetejére tegyünk tejszínhabot!
A rumos-kávés Santa Lucia
2010.09.09. 09:43 | todesco | Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.